Producten van topkwaliteit

Geboren Zwemmers leert kinderen jonger dan 6 jaar unieke essentiële zwemvaardigheden aan die vragen om kwaliteit.

Kwaliteit in zowel de zwemlessen, als ook in het gebruik van haar producten.

Kindvriendelijke zwemproducten zorgen er voor dat het kind zwemmen als prettig ervaart en hierdoor makkelijker leert. Een zwembril dat niet goed (blijft) zitten of vinnen die te groot zijn voor de kleintjes dragen hier niet aan bij. Daarom kiest Geboren Zwemmers voor de volgende kwalitatief hoogstaande producten om het zwemmen gemakkelijker te maken.

Vinnen, of wel “eendenvoetjes” 

Vinnen hebben meerdere functies. Het helpt oudere kinderen een mooie en gelijkmatige beenslag te ontwikkelen indien ze hier moeite mee hebben. Ook bevordert het de stroomlijning van het lichaam bij het aanleren van de borst en de rugcrawl.

Zwemluiers van Splash About, de “Happy Nappy”

Ze zien er niet alleen enorm leuk uit, ze zijn ook nog eens functioneel en wasbaar. De zwemluiers van Splash About zijn gemaakt van neopreen wat ongelukjes binnen houdt! En dat is belangrijk, het is vervelend als er ontlasting in het water terecht komt. Ruim 95% van alle zwemscholen in de UK gebruiken ze. Ook hebben ze niet alleen zwemluiers maar ook allerhande zwemspullen voor kinderen en baby’s. Ook mogelijk te bestellen bij Geboren Zwemmers.

Zwembrillen van Frogglez

Wanneer een kind zonder zwembril goed onder water kan navigeren, kan het gebruik van een zwembril helpen bij het aanleren van zwemslagen. Door de aandacht te kunnen houden op de bewegingen in het water in plaats van irritaties van de ogen, leert het kind veel gemakkelijker! Ook deze brillen zijn bij Geboren Zwemmers te bestellen.  Kids Finz.jpg                      happy nappy                          Frogglez

“eendenvoetjes”         “Happy Nappy van Splash About”         “Frogglez”

Geboren Zwemmers is een professionele zwemschool dat water veiligheid biedt voor baby’s, peuters en kleuters. Eigenaresse Hanneke Deen- van Tol begeleidt jou en jouw kind bij elke stap door het zwemprogramma overlevingszwemmen. Jouw kind veiliger rondom water omdat hij de zwem-drijf-zwem zwemvaardigheden aanleert die hij nodig heeft. Ons aansluitende zwemslagenprogramma biedt 4 verschillende niveau’s waarin ieder kind in zijn tempo ook deze vaardigheden eigen maakt.

Kijk naar de verschillende zwemprogramma’s voor baby’speuters en kleuters en volg ons op Facebook en Youtube!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s