Tarieven 2019

Pre-Survival babyzwemmen voor baby’s tussen 2 en 8 maanden oud €12,50 per keer voor 1 baby en 1 volwassene, +€2,50 per extra volwassene.

Een baby in de leeftijd 6-12 maanden leert de Drijf! techniek gemiddeld in 16 lessen van 10 minuten aan. Bij 2x zwemmen in de week betaal je € 230,- per 4 weken. Met een maximum cursusprijs van €460,-

Een dreumes/peuter in de leeftijd 12-42 maanden leert de Zwem-drijf-zwem! techniek gemiddeld in 24 lessen van 10 minuten aan. Bij 2x in de week zwemmen betaal je € 230,- per 4 weken. Met een maximum cursusprijs van €691,-

Een peuter/kleuter in de leeftijd >42 maanden leert de zwem-drijf-zwem! techniek aan in gemiddeld 12 lessen van 20 minuten aan. Bij 2x in de week zwemmen betaal je € 460,- per 4 weken. Met een maximum cursusprijs van €691,-

Funday ouder en kind zwemmen

Zodra zwem-drijf-zwem is afgerond kan je aansluiten bij Funday! Funday is een ouder kind groepsles voor kinderen tot 2,5/3 jaar oud. Focus is fun en uitbouwen van de zwemvaardigheden. 30 minuten groepsles €66,- per 4 weken. Maximaal 4 kinderen per groep.

Pre-diplomazwemmen wekelijks 30 minuten groepsles, focus stroomlijnen en speciale verrichtingen (vb duiken) €66,- per 4 weken. Maximaal 3 kinderen per 30 minuten.

Diplomazwemmen SuperSpetters van het KNZB wekelijks 30 minuten les met maximaal 3 kinderen, focus op eindtermen zoals omschreven op de pagina van diplomazwemmen. €66,- per 4 weken en betaal je eenmalig €50,- (kostprijs) inclusief verzenden voor het Superspetters startpakket. Het startpakket bestaat uit:

1 x SuperSpetters zwembril
1 x KNZB Zwemdiploma
1 x SuperSpetters Zwemboek
1 x SuperSpetters Medaille
1 x SuperSpetters Stickers
1 x Informatiekaart badmuts
1 x SuperSpetters badmuts

*de cursus zwem-drijf-zwem is hiervoor eerst doorlopen

** elk kind is anders, het is niet gezegd dat elk kind van 3,5 kan starten met diploma zwemmen ook is niet gezegd dat een kind van 3 nìet kan starten met pre-diploma zwemmen

Prijswijzigingen voorbehouden

Download hier de algemene voorwaarden

Na inschrijving of contact verzoek wordt er binnen 48 uur telefonisch contact opgenomen.

Woon je niet in de buurt van Nijmegen? Zoek hier de dichtstbijzijnde aanbieder van het zwem-drijf-zwem programma nationaal en internationaal!

Haarlem: http://www.blijvendrijven.nl

Amsterdam: http://www.swim4survival.nl

Houten: Kidslodge

Internationaal: http://www.infantaquatics.comGeboren Zwemmers is een professionele zwemschool dat water veiligheid biedt voor baby’s, peuters en kleuters. Eigenaresse Hanneke Deen- van Tol begeleidt jou en jouw kind bij elke stap door het zwemprogramma overlevingszwemmen. Jouw kind veiliger rondom water omdat hij de zwem-drijf-zwem zwemvaardigheden aanleert die hij nodig heeft. Ons aansluitende zwemslagenprogramma biedt 4 verschillende niveau’s waarin ieder kind in zijn tempo ook deze vaardigheden eigen maakt.

Kijk naar de verschillende zwemprogramma’s voor baby’s, peuters en kleuters en volg ons op Facebook en Youtube!