Tarieven 2019

Pre-Survival babyzwemmen voor baby’s tussen 2 en 8 maanden oud 12,50 euro per keer voor 1 baby en 1 volwassene, +2,50 euro per extra volwassene.

Een baby in de leeftijd 6-12 maanden leert de Drijf! vaardigheden gemiddeld in 16 lessen van 10 minuten aan, de cursusprijs is 460 euro.

Een dreumes/peuter in de leeftijd 12-42 maanden leert de Zwem-drijf-zwem! vaardigheden gemiddeld in 24 lessen van 10 minuten aan. De cursusprijs is 691 euro.

Een peuter/kleuter in de leeftijd >42 maanden leert de zwem-drijf-zwem! techniek aan in gemiddeld 12 lessen van 20 minuten aan. De cursusprijs is 691 euro.

Fasttrack! Een peuter/kleuter in de leeftijd >36 maanden leert de zwem-drijf-zwem! techniek aan in gemiddeld 12 lessen van 20 minuten aan. Bij 6x in de week zwemmen, 2x per dag voor 3 dagen, betaal je 691 euro.

Funday ouder en kind zwemmen

Zodra zwem-drijf-zwem is afgerond kan je aansluiten bij Funday! Funday is een ouder kind groepsles voor kinderen tot 2,5/3 jaar oud. Focus is fun en uitbouwen van de zwemvaardigheden. 30 minuten groepsles 66 euro per 4 weken. Maximaal 4 kinderen per groep.

Pre-diplomazwemmen wekelijks 30 minuten groepsles, focus stroomlijnen en speciale verrichtingen (vb duiken) 66 euro per 4 weken. Maximaal 3 kinderen per 30 minuten.

Diplomazwemmen SuperSpetters van het KNZB wekelijks 30 minuten les met maximaal 3 kinderen, focus op eindtermen zoals omschreven op de pagina van diplomazwemmen. 66 euro per 4 weken en betaal je eenmalig 50 euro (kostprijs) inclusief verzenden voor het Superspetters startpakket. Het startpakket bestaat uit:

1 x SuperSpetters zwembril
1 x KNZB Zwemdiploma
1 x SuperSpetters Zwemboek
1 x SuperSpetters Medaille
1 x SuperSpetters Stickers
1 x Informatiekaart badmuts
1 x SuperSpetters badmuts

*de cursus zwem-drijf-zwem is hiervoor eerst doorlopen

** elk kind is anders, het is niet gezegd dat elk kind van 3,5 kan starten met diploma zwemmen ook is niet gezegd dat een kind van 3 nìet kan starten met pre-diploma zwemmen

September introductiemaand

Prijswijzigingen voorbehouden

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden Geboren Zwemmers

Bekijk hier de Cookieverklaring Geboren Zwemmers

Bekijk hier de Privacyverklaring Geboren Zwemmers

Na inschrijving of contact verzoek wordt er binnen 48 uur telefonisch contact opgenomen.

Woon je niet in de buurt van Nijmegen? Zoek hier de dichtstbijzijnde aanbieder van het zwem-drijf-zwem programma nationaal en internationaal!

Haarlem: http://www.blijvendrijven.nl

Amsterdam: http://www.swim4survival.nl

Houten: Kidslodge

Internationaal: http://www.infantaquatics.comGeboren Zwemmers is een professionele zwemschool dat water veiligheid biedt voor baby’s, peuters en kleuters. Eigenaresse Hanneke Deen- van Tol begeleidt jou en jouw kind bij elke stap door het zwemprogramma overlevingszwemmen. Jouw kind veiliger rondom water omdat hij de zwem-drijf-zwem zwemvaardigheden aanleert die hij nodig heeft. Ons aansluitende zwemslagenprogramma biedt 4 verschillende niveau’s waarin ieder kind in zijn tempo ook deze vaardigheden eigen maakt.

Kijk naar de verschillende zwemprogramma’s voor baby’s, peuters en kleuters en volg ons op Facebook en Youtube!