Tarieven 2020

Smart Fish Learn to swim programma voor alle kinderen vanaf 2 maanden tot en met 3 jaar oud 14,50 euro per les voor ouder en kind. Leer samen zwem-drijf-zwemmen!

Een baby in de leeftijd 6-12 maanden leert de Drijf! vaardigheden met de cursus gemiddeld in 14 privé lessen van 15 minuten aan, de cursusprijs is 540 euro.

Een dreumes/peuter in de leeftijd 12-42 maanden leert de Zwem-drijf-zwem! vaardigheden gemiddeld in een cursus van 16 privé lessen van 15 minuten aan. De cursusprijs is 720 euro.

Een peuter/kleuter in de leeftijd >42 maanden leert de zwem-drijf-zwem! techniek aan in gemiddeld 16 privé lessen van 15 minuten aan. De cursusprijs is 720 euro.

Fasttrack! Een peuter/kleuter in de leeftijd >36 maanden leert de zwem-drijf-zwem! techniek aan in gemiddeld 16 privé lessen van 15 minuten aan. Bij 6x in de week zwemmen, 2x per dag voor 3 dagen, betaal je 720 euro.

Pre-diplomazwemmen wekelijks 30 minuten groepsles, focus stroomlijnen en speciale verrichtingen (vb duiken) 74 euro per 4 weken. Maximaal 3 kinderen per 30 minuten.

*Diplomazwemmen wekelijks 30 minuten groepsles met maximaal 3 kinderen, focus op eindtermen zoals omschreven op de pagina van diplomazwemmen. 74 euro per 4 weken.

*de cursus zwem-drijf-zwem is hiervoor eerst doorlopen

** elk kind is anders, het is niet gezegd dat elk kind van 3,5 kan starten met diploma zwemmen ook is niet gezegd dat een kind van 3 nìet kan starten met pre-diploma zwemmen

Prijswijzigingen voorbehouden

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden Geboren Zwemmers 2020

Bekijk hier de Cookieverklaring Geboren Zwemmers

Bekijk hier de Privacyverklaring Geboren Zwemmers

Na inschrijving of contact verzoek wordt er binnen 48 uur telefonisch contact opgenomen.

Woon je niet in de buurt van Nijmegen? Zoek hier de dichtstbijzijnde aanbieder van het zwem-drijf-zwem programma nationaal en internationaal!

Haarlem: http://www.blijvendrijven.nl

Amsterdam: http://www.swim4survival.nl

Houten: Kidslodge

Internationaal: http://www.infantaquatics.comGeboren Zwemmers is een professionele zwemschool dat water veiligheid biedt voor baby’s, peuters en kleuters. Eigenaresse Hanneke Deen- van Tol begeleidt jou en jouw kind bij elke stap door het zwemprogramma overlevingszwemmen. Jouw kind veiliger rondom water omdat hij de zwem-drijf-zwem zwemvaardigheden aanleert die hij nodig heeft. Ons aansluitende zwemslagenprogramma biedt 4 verschillende niveau’s waarin ieder kind in zijn tempo ook deze vaardigheden eigen maakt.

Kijk naar de verschillende zwemprogramma’s voor baby’s, peuters en kleuters en volg ons op Facebook en Youtube!