Ieder kind, dat extra of individuele aandacht nodig heeft tijdens zwemles is gebaat bij:

  • korte heldere instructies
  • structuur
  • minimale afleiding en
  • individuele begeleiding.

Het zwemprogramma van Geboren Zwemmers is er op gericht dat ieder kind de aandacht krijgt, die het nodig heeft. Of dat het kind dat gewoon fijn vind, of dat nou door een kortere concentratievermogen komt of door een gestelde diagnose als bijvoorbeeld Autisme.

Lesopbouw
Het aanleren van de verschillende vaardigheden voor overlevingszwemmen of voor het diploma zwemmen zijn opgebouwd in modules. Pas wanneer je de ene vaardigheid beheerst, gaan we door naar het aanleren van de daarop volgende vaardigheid.

Realisatie
Dit realiseren wij door een combinatie van in eerste instantie privé zwemles te geven waarna er overgegaan kán worden op groepsles van maximaal 3 kinderen in een groep.

Instructies
Hanneke is getraind op het geven van korte, heldere en daardoor duidelijke instructies die zijn afgestemd op wat het kind aan kan. Gedurende de zwemles kunnen de instructies variëren en stemt zij telkens weer even af.

Minimale afleiding
Het zwembad in Hotel Amrâth Belvoir is relatief klein en daardoor overzichtelijk. Jouw kind heeft daardoor minder afleiding en er zijn ook niet meerdere groepen kinderen die tegelijkertijd les krijgen, alleen jouw kind tijdens privé zwemles of in de groep van 3. De keuze hierin bepalen we samen en wat het beste past bij jouw kind.