Mijn naam is Hanneke Deen- van Tol, ik ben gecertificeerd Infant Aquatics instructeur Onder individuele begeleiding leer ik kinderen jonger dan 6 jaar essentiële zwemtechnieken aan waardoor jouw kind zelfredzaam is in het water.

Ze zijn zo snel!!

Peuters en kleuters (12-48 maanden oud)

Met zelfredzaamheid in het water kan jouw kind, zelfstandig drijven op de rug, rustig ademhalen, zwemmen op de buik met het gezicht in het water en de ogen open. Wanneer jouw kind moet ademen draait hij zich zelfstandig van de buik naar de rug om te gaan drijven. Hierdoor kan jouw kind een afstand overbruggen en veiligheid bereiken.
Dit wordt de zwem-drijf-zwem methode genoemd.

Baby’s (6-12 maanden oud)

Wanneer een baby jonger dan 12 maanden zelfstandig kan draaien naar en drijven op de rug wordt dit overlevingszwemmen genoemd. Overlevend zwemmen al voordat jouw kind kan lopen!

Ze zijn zo snel!

In 3 tot 6 weken worden de vaardigheden aangeleerd. De lessen zijn 4x in de week, 10 of 20 minuten per dag op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend. Wel zo gemakkelijk voordat de werkdag begint, dan kan jouw kind middags gewoon met zijn vriendjes blijven spelen.

Het vervolg

Wanneer de cursus is afgerond is het belangrijk dat de vaardigheden worden herhaald. Herhaling is de kracht van het zwemmen! Door herhaling vergroot het de fysieke kracht van het lichaam, het zelfvertrouwen van jouw kind neemt toe!

Daarom biedt Geboren Zwemmers de mogelijkheid de vaardigheden in groepsverband of onder individuele begeleiding te blijven oefenen.

Nog niet overtuigd? Lees dan onze referenties van ouders die je voor zijn gegaan!

 

Geboren Zwemmers is een professionele zwemschool dat water veiligheid biedt voor baby’s, peuters en kleuters. Eigenaresse Hanneke Deen- van Tol begeleidt jou en jouw kind bij elke stap door het zwemprogramma overlevingszwemmen. Jouw kind veiliger rondom water omdat hij de zwem-drijf-zwem zwemvaardigheden aanleert die hij nodig heeft. Ons aansluitende zwemslagenprogramma biedt 4 verschillende niveau’s waarin ieder kind in zijn tempo ook deze vaardigheden eigen maakt.

Kijk naar de verschillende zwemprogramma’s voor baby’speuters en kleuters en volg ons op Facebook en Youtube!