Voor alle baby’s vanaf 2 maanden oud, samen pre-survival vaardigheden aanleren!

Samen zwemmen
Door het voelen van de lichaamswarmte, hartslag en de ademhaling bij de ouder, wordt de hechting tussen baby en ouder gestimuleerd. Ook blijft je baby lekker warm en zo beleef je samen het eerste contact met water.

Ouder-­kind hechting
Samen je eerste stapjes in het water is erg bijzonder. En door je baby vast te houden draagt het bij aan een verlaging van de bloeddruk, stressniveau, je voelt je gelukkiger en tevreden door een beter afweersysteem. Hierdoor heb je ook meer ruimte voor het heerlijke één op één moment met jouw baby.

Tips en begeleiding
Geboren Zwemmers begeleid je bij het pre-survival babyzwemmen. We gaan verschillende oefeningen uitbreiden naar vaardigheden in het tempo waarin jouw kind het aan kan:

– zelfstandig drijven op de rug;
– adem vasthouden onder water;
– rotatie oefeningen.

In het Belvoir Amrath Hotel in Nijmegen vinden de zwemlessen plaats waar het water gezuiverd wordt door het gebruik van zout en natuurstenen. En minimaal gebruik van chloor.

Tijdens het baby zwemmen maak je gratis gebruik van baby wetsuits.

De lessen:

  • zijn op de woensdagochtend duren 30 minuten;
  • individuele begeleiding door kleine groepen
  • Data en tijden eerste kwartaal 2019:

Januari: 9, 16, 23, 30 van 10.00 tot 10.30uur

Februari: 6, 13, 20, 27 van 10.00 tot 10.30uur

Maart: 6, 13, 20, 27 van 10.00 tot 10.30uur

Je geeft je op voor een kwartaal en je mag blijven komen babyzwemmen tot einde van de periode waarin jouw kindje 8 maanden oud is geworden.

Daarna besluit je of je het survivalzwemmen gaat beginnen of stoppen met babyzwemmen bij Geboren Zwemmers. Je krijgt 10% korting op de cursus survivalzwemmen voor baby’s indien je een periode bent komen babyzwemmen.

Geboren Zwemmers is een professionele zwemschool dat zelfredzaamheid biedt voor baby’s, peuters en kleuters. Eigenaresse Hanneke Deen- van Tol begeleidt jou en jouw kind bij elke stap door het zwemprogramma overlevingszwemmen. Jouw kind veiliger rondom water omdat hij de zwem-drijf-zwem zwemvaardigheden aanleert die hij nodig heeft.

Kijk naar de verschillende zwemprogramma’s voor baby’s, peuters en kleuters en volg ons op Facebook en Youtube!