Voor alle kinderen tussen de 2 maanden en 3 jaar oud, samen echte survival vaardigheden aanleren!

BAD-deren, wat houdt dat in?
BAD staat voor Balans, Ademhaling en Drijven. Hanneke begeleidt jullie samen in het leren balanceren in het water, de adem vast te houden wanneer jullie onder water gaan en stap voor stap zelfstandig te gaan drijven.

Tijdens de les

In het half uur BAD- deren gaan we afwisselend oefenen en samen zijn. Een leuke combinatie van liedjes, eigen tijd en het aanleren van echte zwemvaardigheden helpt jou en jouw kind zelfverzekerder te worden in het water in combinatie met echte zwemvaardigheden!

Tips en begeleiding
Geboren Zwemmers begeleid je bij het BAD-deren. We gaan verschillende oefeningen uitbreiden naar vaardigheden in het tempo waarin jouw kind het aan kan:

Balanceren en roteren in het water;
Adem vasthouden onder water;
Drijven zonder hulp.

Met als eindresultaat zwem-drijf-zwemmen.

In het Belvoir Amrâth Hotel in Nijmegen vinden de zwemlessen plaats waar het water gezuiverd wordt door het gebruik van zout en natuurstenen. En minimaal gebruik van chloor.

Tijdens de zwemlessen kan je gebruik maken van kinderwetsuits.

De lessen:

  • zijn op de maandag, dinsdag en woensdagochtend en duren 30 minuten;
  • individuele begeleiding door kleine groepen (maximaal 6 kinderen).
  • Watertijd is maandag van 10.00 tot en met 10.30uur, dinsdag van 10.00 tot en met 10.30uur en woensdag van 10.00-10.30uur of van 11.00 tot en met 11.30uur.

In de lessen wordt op het niveau van het kind lesgegeven, door de kleine groepen is er goed te differentiëren. De lessen worden doorlopend gegeven en je kan op elk moment instromen.

Geboren Zwemmers is een professionele zwemschool dat zelfredzaamheid biedt voor baby’s, peuters en kleuters. Eigenaresse Hanneke Deen- van Tol begeleidt jou en jouw kind bij elke stap door het zwemprogramma overlevingszwemmen. Jouw kind veiliger rondom water omdat hij de zwem-drijf-zwem zwemvaardigheden aanleert die hij nodig heeft.

Kijk naar de verschillende zwemprogramma’s voor baby’s, peuters en kleuters en volg ons op Facebook en Youtube!