MenuMenu bars
Header waves

Wat doet jouw kind
bij een val in het water?

Leer hem zichzelf te redden
Half circle rightKeertje mee het water in?
Overlay

Zwem doelbewust

Zwemmen is hartstikke leuk, maar ook een belangrijke overlevingsvaardigheid. Op vakantie of juist heel dichtbij: water is overal. Geboren Zwemmers vindt het dan ook superbelangrijk dat ook de allerkleinste kinderen weten wat ze moeten doen als ze in het water vallen en hoe ze veiliger in en rondom het water kunnen spelen.

Zwem-drijf-zwemmen

Met het Learn to Swim-programma leren we kinderen vanaf 6 maanden al hoe ze zich dankzij de zwem-drijf-zwemmethode kunnen redden in het water. Het begint met zelfstandig naar hun rug draaien, ademen en blijven drijven. Wanneer jouw kind kan lopen, kan het een grotere afstand afleggen, door te trappelen. In kleine groepjes of individueel leren we kinderen basiszwemvaardigheden en werken we toe naar het uiteindelijke zwemdiploma, dat voldoet aan de Nationale Norm Zwemveilig.

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Vertrouwen en persoonlijke aandacht

Vertrouwen en persoonlijke aandacht

Unieke smart Fish-methode

Unieke smart Fish-methode

Lessen worden in zowel Nederlands als Engels gegeven

Lessen worden in zowel Nederlands als Engels gegeven

Over Geboren Zwemmers

Met rust, aandacht en vertrouwen zorgen we ervoor dat je kind zich comfortabel voelt om het zwem-drijf-zwemmen onder de knie te krijgen. Geboren Zwemmers is de enige in de regio die deze unieke methode hanteert.

Keertje meezwemmen?

Wil je een keer ervaren hoe het Learn to Swim-programma werkt en wat we jouw kind kunnen leren? Laat je gegevens hieronder achter. Hanneke belt je binnen 5 werkdagen terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Onze dochter Selom volgde in 4 weken het Drijf!-programma. Dankzij deze fantastische training is drijven nu haar tweede natuur! Ons volgende doel is dat ze leert zwemmen en met deze veilige basis kan dat zomaar eens snel gebeuren.

- Ouders van Selom (7 maanden)

Overlay