MenuMenu bars
Header waves

Over ons

Half circle rightKeertje mee het water in?
Overlay

Geboren Zwemmers: dit drijft ons

Geboren Zwemmers leert als een van de weinige zwemscholen in Nederland zelfredzaamheid aan kindjes vanaf zes maanden oud. Zwem-drijf-zwemspecialist Hanneke begeleidt jou en jouw kind in het aanleren van de zwem en drijf vaardigheden die nodig zijn om een val in het water te overleven. Dit is ook meteen de basis, waarmee jouw kind vanaf ongeveer 3 jaar kan gaan diploma zwemmen.

Wij voelen precies aan wat jouw kind nodig heeft om vooruitgang te boeken. Sommigen voelen zich meteen als een vis in het water. Anderen vinden het water heel spannend. Daarom  krijgt je kind ook altijd les van dezelfde docent.

Veiligheid voorop

Safety first! Geboren Zwemmers staat voor veiligheid. Wij leren jouw kindje veiliger in en rondom het water te zijn en bieden daarvoor een vertrouwde leeromgeving. Om veiligheid en kwaliteit te waarborgen, volgen we regelmatig clinics en doorlopende online trainingen.
De zwemlessen worden in het Nederlands en in het Engels aangeboden.

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Vertrouwen

Vertrouwen

Unieke Smart Fish-methode

Unieke Smart Fish-methode

Hanneke van Tol

Hanneke weet nog precies wanneer haar fascinatie met de zwem-drijf-zwemmethode begon. “Ik zag een filmpje van een kindje, in een blauw pakje, alleen in de achtertuin. Dat viel in het water en ik hield mijn adem in. Maar het kindje, nog geen twee jaar oud, draaide zich op zijn rug en dreef!”  Ze dook in de Amerikaanse swim-float-swim-methode die het kindje had leren zwemmen en volgde de instructeurstraining bij het toonaangevende opleidingsinstituut Infant Aquatis in Longmont, Colorado. Ook volgde ze een aanvullende intensieve training bij Watersafe Swimschool. Geboren Zwemmers is een gecertificeerde Smart Fish Training Facility.

Inmiddels staat ze al sinds 2013 aan het roer van haar eigen zwemschool, Geboren Zwemmers. Hanneke laat kinderen zich met rust en vertrouwen veilig voelen in het water.

Ook staat er een heel team en zorgen ze gezamenlijk voor de beste zwemlessen! Je vindt Odie, Inge, Petra, Sandra en Hanneke in het water en Hiske verwerkt de administratie.

De vaardigheid en ongedwongenheid van Hanneke en het geduld dat ze met elk kind apart heeft, is geweldig. Ieder kind is gek op Hanneke

- Diana van Wely

Overlay