MenuMenu bars
Header waves

Waag jij de sprong?

Half circle rightKeertje mee het water in?
Overlay

Word Smart Fish instructeur!

Over de hele wereld staat de Amerikaanse Smart Fish methode bekend als één van de meest effectieve survivalzwemmethodes. Bij Geboren Zwemmers vinden we dat ieder kind de mogelijkheid moet hebben om veilig te zijn rondom het water. Maar dat kunnen wij niet alleen. We richten ons om die reden niet alleen op het geven van survivalzwemles. Wij bieden ook de mogelijkheid om zélf Aquatic Selfrescue Specialist te worden! Waag jij de sprong in het diepe?

De opleiding in 3 stappen

De opleiding tot Aquatic Selfrescue Specialist is zeer compleet en bevat alle facetten die nodig zijn om zelf als Aquatic Selfrescue Specialist te starten. Na afronding van deze opleiding ben je zelf volwaardig instructeur. Hierdoor kan jouw zwemschool meer kinderen leren zelfredzaam te zijn in het water met behulp van de Smart Fish Methode! Wat kun je tijdens de opleiding verwachten?

Methode afbeelding

Online voorbereiding

Je start met een online voorbereiding om alle informatie tot je te nemen. Video’s van het programma, de lesplannen en informatieve sheets faciliteren alle theorie die je nodig hebt om in het water sterk van start te gaan. De informatie is visueel, auditief en tekstueel beschikbaar!

Methode afbeelding

In water training

Ben je lekker op dreef? Dan volgt de 6-daagse inwater training! Je leert kinderen 1-op-1 begeleiden. Geboren Zwemmers zorgt voor kinderen van álle 5 niveaus en voor een veilige leeromgeving. Je gaat direct aan de slag en krijgt alle handvatten mee om te starten.

Methode afbeelding

Samenvattende eindpresentatie

Na de 6-daagse inwater training volgt een samenvattende eindpresentatie. We nemen de informatie nogmaals door, maar nu mét praktijkervaring op zak! Hierna kun je zelf aan de slag! Door ervaring op te doen als Aquatic Selfrescue Specialist leer je alle ins en outs in no time. Hanneke functioneert als steuntje in de rug.

Het verspreiden van de methode

Om te zorgen voor een optimale leercurve blijft Hanneke betrokken als coach. In de voorbereiding en de 6-daagse inwater training leg je een sterke basis voor jezelf. Dit fundament ga je vervolgens verstevigen door ervaring op te doen! Een snelle terugkoppeling vanuit Hanneke bij opkomende vragen maakt dat je met (duik)sprongen vooruitgaat.

Overlay

Wat krijg ik concreet?

Door het doen van de Smart Fish opleiding bij Geboren Zwemmers krijg je toegang tot de volgende elementen:

  • Levenslange toegang tot alle online content van de Smart Fish methode. Alle video’s zijn altijd online te bekijken. Talloze pdf’s met informatie, marketingmaterialen en zelfs FAQ’s met antwoorden op de meest prangende vragen van ouders zijn direct te downloaden. Dat scheelt jou enorm veel tijd!
  • Levenslange toegang tot marketingmaterialen zoals: certificaten voor alle niveaus om de ontwikkeling van de kinderen te vieren en de optie tot gepersonaliseerde banners. In te zetten op online- en offlinekanalen!
  • Een 6-daagse inwater training onder begeleiding van een doorgewinterde Smart Fish instructeur. Hanneke begeleidt met zorg, aandacht en een scherp oog voor details.
  • Nazorg in de vorm van online coaching. Ga je zelf aan de slag? Dan kun je alle vragen, dilemma’s en andere opmerkingen delen met Hanneke. Zo bouwen jullie samen de nodige ervaring op!
Overlay

Waag de sprong!

Ben je net zo enthousiast geworden als ons? Leuk! Laat hieronder je contactgegevens achter en Hanneke neemt binnen 7 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

"*" geeft vereiste velden aan

Zelf heb ik een achtergrond in waterontspanning, pre- en postnatale oefeningen in water en recent ben ik ook bijgeschoold in het geven van watergewenning en zwemles aan kinderen. Watergewenning, bewegen in water en zelfredzaamheid zijn voor mij een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen, waardoor deze opleiding reeds geruime tijd op mijn verlanglijstje staat!

- Ilse Smart Fish Instructor Trainee

Overlay